Kupon za popust

Moluk

Moluk

Mož, ki nam je dal Malega princa, pravi: ''Popolnosti ne dosežemo tedaj, ko ni več česa dodati, ampak ko ni več česa odvzeti''.

Prikaži več

Strast do dizajna je gonilo, ki poganja MOLUK, da vlaga velike napore v ustvarjanje inovativnih in trajnostnih proizvodov, ki otrokom ne nudijo zgolj hipne in površne zabave, temveč jih pritegnejo z resnično interakcijo.

V času, ko postaja svet vse bolj virtualen, ponuja MOLUK igrače, ki so popolnoma ročne. Igrače, ki spravijo otroke v gibanje in raziskovanje. Igrače, ki stimulirajo njihova čutila in um.

Igrače MOLUK nimajo gumbov za vklop in izklop, baterij in zapletenih navodil. Igrače MOLUK preprosto poganja energija otroške domišljije!

Podjetje MOLUK sodeluje izključno z zanesljivimi proizvodnimi partnerji, ki imajo enake vrednote in izdelujejo odlične, varne in dolgotrajne izdelke. Te preko rastočega omrežja prodajajo zanesljivi in predani distribucijski partnerji širom sveta.

Vse igrače Moluk so nagrajene s certifikatom ''Spiel Gut'', ki izhaja iz Nemčije, kjer tradicija podeljevanja traja že od leta 1954. Nemški certifikat dokazuje, da je bil nagrajen izdelek testiran tako s strani strokovnjakov (pedagogi, psihologi, zdravniki, tehniki, oblikovalci, kemiki, biologi, starši), kakor tudi s strani dojenčkov oz. otrok – z zelo pozitivnimi rezultati. Strokovnjaki so bili med testiranjem pozorni na več kriterijev: material, igrača kot pedagoško sredstvo, varnost, kakovost, primernost za ustrezno starostno skupino, ipd. Poleg omenjenega certifikata so igrače prejemnice še številnih ostalih mednarodnih certifikatov in nagrad, kot npr. zelo priznana ''Science Toy Award''.

MOLUK je družinsko podjetje, ki sta ga leta 2011 ustanovila oblikovalec Alex Hochstrasser in njegova sestra, arhitektka Doris Hochstrasser.

18 izdelkov

18 izdelkov

Naročilo nad 49 € vam hitro in brezplačno dostavimo.

POŠTNINO VAM PLAČA
SOFIJINA IZBIRA

Naročilo nad 49 € vam hitro in brezplačno dostavimo.

Za vas skrbno izbiramo kakovostne in nagrajene igrače.

KAKOVOST

Za vas skrbno izbiramo kakovostne in nagrajene igrače.

V naši spletni prodajalni lahko nakupujete brez skrbi. Podatki so pri nas varni!

VAREN NAKUP

V naši spletni prodajalni lahko nakupujete brez skrbi. Podatki so pri nas varni!

Večje ali redne nakupe.

30 DNEVNA GARANCIJA
ZADOVOLJSTVA

Če si premislite v 30 dneh, nam pošljite igračo nazaj in mi vam vrnemo vaš denar.